Menu

Samarbejde

Forskning

Nationalt samarbejder vores forskere med virksomheder, kommuner og regioner om både forskningsprojekter og efter- og videreuddannelse. I forskningsverdenen er internationalt samarbejde endvidere mere reglen end undtagelsen. Vores forskere er engagerede i internationale forsknings­samarbejder, som resulterer i gensidig frugtbar udveksling af forskning og viden mellem fakultetets faglige miljøer og tilsvarende miljøer på universiteter i hele verden.

Læs mere om vores netværk og aktuelle forskningsprojekter.

Uddannelse

På uddannelsesfronten samarbejder fakultetet med universiteter i ind- og udland om studenter­udveksling, fælles uddannelser og pædagogisk udvikling af vores uddannelser.

Virksomhedsprojekter og praktik

Vores studerende løser i løbet af deres uddannelse mange opgaver i samarbejde med private og offentlige virksomheder, ligesom en del af vores studerende kan vælge at indlægge virksomhedspraktik i deres studium.

Læs mere om praktik og projektforløb her.

Alumnenetværk

Vi forsøger at fastholde virksomhedskontakten gennem vores alumnenetværk, hvor vi har kontakt til vores tidligere studerende, der nu er ansat i virksomheder i det private eller offentlige erhvervsliv.

Aftagerpaneler

Vores aftagerpaneler på de enkelte uddannelser sikrer ligeledes samarbejde med og kontakt til erhvervsliv og andre, der ansætter vores kandidater efter endt uddannelse.

Andre uddannelsesinstitutioner

Vi har et tæt samarbejde med de andre uddannelsesinstitutioner – professionshøjskoler, erhvervsakademier, gymnasier og folkeskoler. Her samarbejder vi blandt andet om at fjerne blindgyder i uddannelsessystemet via aftaler om merit, og vi arbejder med regionale udviklingsprojekter, ligesom vi giver unge fra andre niveauer i uddannelsessystemet en chance for at snuse til universitetsverdenen, inden de skal beslutte sig for en videregående uddannelse.

Endelig sidder en del af vores medarbejdere som repræsentanter i forskellige bestyrelser.

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen.  Læs mere om cookies

Acceptér cookies