Det digitale universitet under Covid-19

Vi håber, at du har det godt derhjemme og har fundet fodfæste i den store omstilling vi alle går igennem netop nu. Tusind tak for din tålmodighed. Situationen bringer en masse udfordringer med sig, og vi sætter stor pris på, at du som studerende arbejder sammen med os, for at komme bedst muligt ud på den anden side.

For mange, både studerende og undervisere, er det digitale universitet helt nyt. Universitetet og dine undervisere arbejder på højtryk for at levere den bedst mulige undervisning og sikre, at du kan gå til eksamen.

Det skal du gøre 

  • Hold øje med Blackboard. Her bliver du informeret om din undervisning og eksamen i de enkelte fag. 

  • Deltag aktivt i undervisningsaktiviteterne. Vær med til live undervisning, samarbejd med dine medstuderende online og brug dine undervisere. Bliv klædt på til den digitale undervisning.

  • Spørg om hjælp, hvis du har brug for det. Alle afdelinger på SDU er til rådighed i denne tid og er klar til at hjælpe dig. Se vejledningsmulighederne på SDU.

Bliv klædt på til at deltage i den digitale undervisning
Det er en omvæltning pludselig at skulle navigere i nye digitale platforme, men det er heldigvis let at lære. Vi har samlet 4 gode råd til dig der deltager i online undervisning, og videoguides til at bruge både Zoom og Microsoft Teams. Så kan du hurtigt komme godt i gang. Læs de gode råd og se videoerne her
 

Eksamen under Covid-19

Se hvordan Covid-19 påvirker dine eksamener.

Se her

Covid-19 FAQ til studerende

Se spørgsmål og svar til dig som studerende.

Covid-19 FAQ

Digital undervisning

Bliv klædt på til at deltage i den digitale undervisning.

Læs mere

Studievejledningen på Humaniora

Få hjælp til at få overblik over din situation og dine muligheder.

Læs mere