Skip to main content

Studerende på Humaniora under Covid-19

Onlineundervisning: Kom godt i gang med undervisning online

Der sker forandringer i din undervisning og dine eksamener
Smittetal og smittetryk forandrer sig hele tiden. Og det betyder hyppige justeringer af hvordan vi kan være sammen.
Vi skal tænke alternativt i forhold til at holde universitetet kørende og sikre at du får god undervisning og eksamener. 

Det skal du gøre 

  • Tjek din studentmail og læs beskederne om ændringer.
  • Hold dig opdateret på itslearning. Her bliver du informeret om din undervisning og eksamen i de enkelte kurser og eventuelle ændringer. 
  • Deltag aktivt i undervisningsaktiviteterne. Vær med til undervisningen uanset og det er fysisk eller online. Vi har lavet en god guide til onlineundervisning. Den er også en god hjælp til (igen) at få styr på de gode digitale vaner.
  • Brug din studiegruppe: Det er vigtigt for din læring (og din trivsel) at du mødes med dine medstuderende. At du har et sted hvor du kan vende det faglige – og hvordan det går med læringen. Online studiegrupper er måske ikke helt så hyggelige som fysiske. Men i covid-19-tiden drønvigtige. Tjek vores Guide til Studiegrupper. 
  • Hold løbende øje med SDU's  information om ny coronavirus (COVID-19). Så er altid opdateret om de aktuelle retningslinjer.
  • Spørg om hjælp, hvis du har brug for det. Alle afdelinger på SDU er til rådighed og er klar til at hjælpe dig. Se vejledningsmulighederne på SDU.
Er du smittet med Covid-19 og studerende på SDU?

Giv SDU besked!

Information om ny coronavirus (COVID-19)

Hold dig opdateret om de aktuelle retningslinjer på SDU.

Læs mere

Studievejledningen på Humaniora

Få hjælp til at få overblik over din situation og dine muligheder.

Læs mere