Skip to main content

Studerende på Humaniora under Covid-19

Er du smittet med Covid-19 og studerende på SDU? Giv SDU besked!

Efterårssemestret kommer på mange måder til at ligne et typisk semester på SDU. Samtidig er der også nogle hensyn vi sammen må tage, for at passe godt på hinanden.

Der kan ske forandringer i din undervisning
Vi må ikke sidde så tæt sammen, som vi plejer. Så vi kan ikke være så mange i undervisningslokalerne. Det betyder, at vi skal tænke alternativt i forhold til at afvikle undervisningen. Nogle kurser skal fx foregå som en kombination af online- og fysisk undervisning. 

Det skal du gøre 

  • Hold løbende øje med SDU's  information om ny coronavirus (COVID-19). Så er altid opdateret om de aktuelle retningslinjer.
  • Hold dig opdateret på Blackboard. Her bliver du informeret om din undervisning og eksamen i de enkelte kurser og eventuelle ændringer. 
  • Deltag aktivt i undervisningsaktiviteterne. Vær med til undervisningen uanset og det er fysisk eller online, samarbejd med dine medstuderende og brug dine undervisere.
  • Spørg om hjælp, hvis du har brug for det. Alle afdelinger på SDU er til rådighed og er klar til at hjælpe dig. Se vejledningsmulighederne på SDU.

Bliv klædt på til at deltage i den digitale undervisning
Det er en omvæltning pludselig at skulle navigere i nye digitale platforme, men det er heldigvis let at lære. Vi har samlet 4 gode råd til dig der deltager i online undervisning, og videoguides til at bruge både Zoom og Microsoft Teams. Så kan du hurtigt komme godt i gang. Læs de gode råd og se videoerne her
 

Information om ny coronavirus (COVID-19)

Hold dig opdateret om de aktuelle retningslinjer på SDU.

Læs mere

Digital undervisning

Bliv klædt på til at deltage i den digitale undervisning.

Læs mere

Studievejledningen på Humaniora

Få hjælp til at få overblik over din situation og dine muligheder.

Læs mere