Studienævn for Historie, oldtidskundskab, marinarkæologi og mellemøststudier

VIP-repræsentanter:

Kristine Kjærsgaard, lektor (formand)
Tønnes Bekker-Nielsen, lektor
Heidi Vad Jønsson, lektor
Kirstine Sinclair, lektor
 Jane Hjarl Petersen, lektor
Helene Christensen, studienævnssekretær

Studenterrepræsentanter:

Anne Sophie Nimann Wisborg
Nina Weldingh Bjørnsen
Emilie Heide Sørensen
 Michelle Kær Førstø

Studienævnet godkender bl.a. undervisningsplaner, udarbejder forslag til studieordninger, behandler dispensationsansøgninger og varetager generelt sager med relevans for dets udbud af uddannelser.

Møder i efterårssemestret 2019:
20. august
18. december

Deadline for indlevering af ansøgninger, som skal behandles på møderne, er 7 dage før mødets afholdelse.

Hvis du har en funktionsnedsættelse (fysisk eller psykisk) kan universitetet godkende, at du får særlige prøvevilkår, der sidestiller dig med andre studerende. Studienævnets praksis er, at der som udgangspunkt ikke gives særlige prøvevilkår, når udprøvningen sker i form af undervisningsdeltagelse.

NB: Der er frist for ansøgning til studienævnet om forlænget tid til eksamen senest den 1. november for vintereksamen og den 1. april for sommereksamen.

Skal du søge om noget?

Du skal søge om dispensation og merit via SPOC.

klik her!

Kontakt dit studienævn

Send en mail, hvis du har spørgsmål til dit studienævn.

Dagsorden og referater

Se dagsordener og referater fra Historie, oldtidskundskab, marinarkæologi og mellemøststudier studienævn.

Årets gang i studienævnet

Se årshjul for Historie, oldtidskundskab, marinarkæologi og mellemøststudier studienævnet.

Studienævnsportal

Find materialer til studienævnets møder her - kun for medlemmer.