Skip to main content

Få hjælp

Som forsker på det humanistiske fakultet har man mulighed for at trække på forskellige ressourcer når man ønsker at søge eksterne midler til sit akademiske arbejde.

I gang med en ansøgning?
Et godt sted at starte, når du skal i gang med at lave en ansøgning, vil være at tage kontakt til institutsekretariatet. Det er ikke alt man kan få hjælp til her, men der er gode chancer for at du her kan blive ledt videre til de relevante parter. Læs mere om hvad instituttet kan hjælpe med her.

Idé til et projekt?
Hvis du har et projekt der mangler finansiering kan det være en mulighed at kontakte forskerstøtte humaniora. Her er der mulighed for at få hjælp til at søge finansieringskilder og evt. kontakte til andre parter internt eller eksternt. Det er også her du kan få sparring på din ansøgning. Læs mere om hvad forskerstøtten kan hjælpe med her.

Komplekse konkrete problemer?
Hvis du har brug for fx juridisk bistand til en samarbejdsaftale, specifikke løntekniske spørgsmål eller andre konkrete problemstillinger af denne karakter vil hjælpen typisk være at finde i en af fællesadministrationens services. Læs mere om hvilken hjælpe du finder hvor i fællesadministrationen her.

Sidst opdateret: 16.08.2016