Skip to main content

Forberedelsesfasen

Forløb - forberedelse 

Finansieringskilder

  • SDU abonnerer på databasen Research Professional , hvor det er muligt at søge efter både offentlige og private fonde såvel nationale som internationale. Alle forskere har adgang fra SDU og via VPN, men kan også blive oprettet som brugere så basen kan tilgås alle steder fra. Ønsker man at blive oprettet som bruger skal man kontakte Rune Nørgaard Jørgensen.
  • Ønsker man hjælpe til at finde mulige finansieringskilder kan man altid kontakte forskerstøtte humaniora. Inden du kontakter forskerstøtten er det imidlertid en god idé at have gjort sig nogle tanker om sit projekt (se evt. redskaber her på siden).

Netværk

  • Tendensen inden for private og offentlige puljer er at man ønsker at støtte miljøer, centre og andre samlede faglige fællesskaber, der dels kan underbygge synergier og dels kan bære et evt. projekt videre også efter en evt. bevillingen ophør. Det er således helt afgørende at man som forsker orienterer sig mod kolleger såvel inden for institutionen som inden for både nationalt og internationalt.

Organisering og partnere

  • Det er godt hvis samarbejdspartnere også er gode venner, men det er ikke altid nok. Vær kritisk med hvilke partnere du vælger. Hvilke kvalifikationer har du brug for - videnskabeligt og praktisk.

Redskaber:
NABC - Kortfattet projektbeskrivelse der kan sælge dit projekt til ledelsen og evt. partnere
Pitch - Elevatortalen der kan overbevise ledelsen og evt. partnere [på vej!]

Sidst opdateret: 16.08.2016