Skip to main content

Tilbud om samarbejde

Har du og din virksomhed f.eks. brug for inspiration eller et kreativt indspark, så læg vejen MCI Innovation Lab, som er et rum, der via unikke omgivelser og de nyeste teknologiske fremskridt kan gøre højtflyvende, luftige ideer til nye, konkrete produkter. Rummet er delt op i fire områder, som hver især symboliserer en del af innovationsprocessen, lige fra idéfasen over prototypeudvikling, inden det hele slutter af med først produktion og til sidst de forretningsmæssige aspekter af en given idé. Yderligere information og kontaktinfo kan forefindes her

SDU RIO sikrer virksomheder gode forudsætninger for at tilegne sig nye kompetencer og ny viden.  Hos os kan virksomheder blandt andet få hjælp til at finde en praktikant, der kommer med nye ideer, særlig viden, sparring, workshops og foredrag. Kontakt SDU RIO.

Mads Clausen Instituttet (MCI) beskæftiger sig med vigtige samfundsmæssige udfordringer i det 21. århundrede med fokus på klima, intelligent produktion, sundhed og innovation. Vores forskningskompetencer dækker et bredt område fra nanoteknologi, mekatronik og elektronik, opskalering af solceller og andre intelligente apparater til innovation og iværksætteri. Kontakt og yderligere info.