Match Making Event blev en bragende succes

Virksomheder og studerende fik tirsdag d. 9. oktober mulighed for at lære hinanden at kende, udveksle telefonnumre og etablere en kontakt, som i sidste ende gerne skulle ende ud i et studiejob, praktikophold eller et projektsamarbejde.

17 virksomheder og langt over 100 studerende mødtes tirsdag til et to timers Match Making Event på Alsion. Efter virksomhedskonsulent Patrizia Desogus fra SDU indledningsvist havde budt parterne velkomne, så fik virksomhederne mulighed for at gøre sig til over for de studerende vi af en kort præsentation. Og det gjorde de.

Der blev lokket med praktikpladser, som ikke blot udmærkede sig med fagligt indhold, men også kunne inkludere ophold på virksomhedernes mere eksotiske afdelinger i fjerne egne som Sydamerika, USA og Kina.

- Jeg er virkelig glad for den store opbakning fra både virksomhederne og de studerende, lød det efterfølgende fra Patrizia Desogus.
Hun kunne videre fortælle, at der var blevet etableret masser af kontakter imellem virksomheder og studerende, både i henhold til studiejob, projektsamarbejde og praktikophold.

Næste store indsats fra SDU’s side i bestræbelserne på at få universitetsverdenen og virksomheder til at mødes bliver den 2. november, hvor Alsion nok engang slår dørene op i forbindelse med MCI Industry Day. Her for virksomhedsrepræsentanter lejlighed til at snakke med forskere fra MCI og Center for Industriel Elektronik. Forskerne vil fremvise deres kompetencer og fortælle, hvordan de kan hjælpe netop dig og din virksomhed.