Nyheder fra SDU Sønderborg

 • 23.11.2018

  Rejsegilde for Center for Industriel Elektronik

  Dagens rejsegilde markerede, at den nye CIE-bygning er nået godt og vel halvvejs. LINAK-direktør, Bent Jensen, takkede håndværkerne for deres store arbejdsindsats på vegne af bygherrer.

 • 09.10.2018

  Match Making Event blev en bragende succes

  Virksomheder og studerende fik tirsdag d. 9. oktober mulighed for at lære hinanden at kende, udveksle telefonnumre og etablere en kontakt, som i sidste ende gerne skulle ende ud i et studiejob, praktikophold eller et projektsamarbejde.

 • 01.08.2018

  Stigning i antal studerende på SDU Sønderborg

  Det går godt for SDU Sønderborg - flere og flere unge vælger en uddannelse på det flotte campus ved Alssund.

 • 31.05.2018

  SDU Sønderborg vinder Oxbridge

  Solen skinnede i den grad på skipper Peter Busch Byllemos og hans besætning, da de i går sejrede i den årlige matchrace-sejlads på Alssund.

 • 26.04.2018

  Alsion får udsigt til Olafur Eliassons nye kunstværk, ’Tidscirkler’

  Den dansk-islandske kunster, Olafur Eliasson, skal opføre kunstværket ’Tidscirkler’ foran hotel Alsik – direkte over for Alsion.

 • 11.04.2018

  Business Lunch – Virksomheder fik serveret studerende på et sølvfad

  Studerende serveret på et sølvfad og grydeklare job og praktikophold var på dagens menu, da SDU Sønderborg og Erhvervsakademi Sydvest tirsdag inviterede til ’Business Lunch’ på Alsion.

 • 06.04.2018

  SDU udvider i Sønderborg

  I dag blev første spadestik taget til Center for Industriel Elektronik, der skal være hjemsted for forskning, innovation og tre nye ingeniøruddannelser. Centret, der imødekommer den regionale efterspørgsel på ingeniører, er resultatet af et unikt samarbejde mellem erhvervsliv, universitet, region og kommune.

 • 04.07.2017

  Over 130 dimittender kastede med huer på SDU Sønderborg

  I ægte amerikansk stil fejrede dimittender i fredags, at de kunne sætte punktum for deres uddannelse på SDU Sønderborg, da de under store jublescener kastede deres firkantede huer i vejret i Alsions koncertsal.

 • 21.06.2017

  Stærkt partnerskab bag nyt center på SDU

  Et unikt samarbejde mellem offentlige og private virksomheder skaber grundlaget for nye forsknings- og innovationsfaciliteter samt nye ingeniøruddannelser på SDU i Sønderborg. Danfoss, Linak, Region Syddanmark, Sønderborg Kommune og SDU investerer hver 35 mio. i et nyt Center for Industriel Elektronik.

 • 03.05.2017

  Robotter skal tale som Steve Jobs

  Hvis robotter taler med samme sprogmelodi som Apples tidligere leder, virker de mere overbevisende og charmerende på mennesker. Det viser ny forskning ledet af professor Kerstin Fischer på Institut for Design og Kommunikation.