Skip to main content

Mød SDU

Studievalg er vigtigt

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal studere, så er du ikke den eneste.

  • Måske du endnu ikke har fundet ud af, om en universitetsuddannelse er noget for dig?
  • Måske du er i tvivl om flere forskellige uddannelser?
  • Måske du er nysgerrig på hvor meget, uddannelserne samarbejder med erhvervslivet?
  • Måske du er i tvivl om, hvad det vil sige at være studerende i Slagelse, og hvilke muligheder byen byder på?
  • Måske du har brug for vejledning om den uddannelse, du er interesseret i?

Uanset hvilke spørgsmål og tanker du har, vil vi gerne hjælpe dig med at blive endnu mere afklaret omkring dit studievalg.

Du har mulighed for at booke en samtale med SDUs studentervejledere. De er selv studerende og ansat af universitetet til at guide og vejlede dig som uddannelsessøgende.

Du kan få vejledning på mail eller online. Det er helt op til dig.

 Kontakt: optag@sdu.dk 


Bliv studerende for en dag

Er du i tvivl om hvilken uddannelse, du skal vælge, og hvordan det er at gå på universitetet? Så bliv studerende for en dag på en af vores uddannelser.

Som studerende for en dag kan du opleve livet som universitetsstuderende på SDU Slagelse. Måske er du nysgerrig på, hvad det vil sige at studere på universitetet, og  måske du har brug for afklaring af dit studievalg.

Som studerende for en dag kan du opleve hverdagen som studerende på den uddannelse, du gerne vil vide mere om, og du kan få en fornemmelse af studielivet på SDU Slagelse. Du har mulighed for at udforske dit drømmestudie, at være med til en forelæsning, få en fornemmelse af det faglige niveau og bare mærke stemningen på campus, inden du træffer den endelige beslutning.

Du bliver matchet med en studerende, som vil tage godt imod dig, tage dig med til en undervisning og vise dig studiemiljøet.

Kontakt: studieservice-sl@sdu.dk

 

Åbent Hus

Du kan også besøge os, når vi holder Åbent Hus. Her kan du deltage i oplæg, hvor du kan få informationer om studier, fag og undervisningsform. Du kan også møde studieledere, undervisere og studerende, og du kan få svar på dine spørgsmål hos studiesekretærerne og de faglige vejledere. Du kan også deltage i miniforelæsninger, som vil give dig en fornemmelse for studiernes indhold. Ved Åbent Hus kan du også møde studerende, som fortæller om deres studium, studiemiljøet og dét at være universitetsstuderende.

Kontakt: slagelse@sdu.dk

 

Se også:

Kontakt Vejledningen

Skriv til optag@sdu.dk eller ring på tlf. 6550 1051

Skriv email

Sidst opdateret: 22.08.2023