JuSDUs

Velkommen til Tidsskriftet JuSDUs.

 

Du kan se den seneste udgave af tidsskriftet JuSDUs her.

 

Læs også:

 

JuSDUs 2017

 

JuSDUs 2018.

 

JuSDUs 2019


Hvad er JuSDUs?

JuSDUs er et netbaseret tidsskrift, som indeholder nogle af de bedste juridiske kandidatafhandlinger fra en række uddannelser på Syddansk Universitet – cand.jur./cand.merc.jur. uddannelsen, cand.merc.aud. og MOISL (Master of Social Sciences in International Security and Law) samt Sociologiuddannelsen (på Campus i Esbjerg).

Hvilke specialer er med?

For at komme i betragtning skal en kandidatafhandling – ud over at have fået en høj karakter – ud fra en faglig vurdering (foretaget af den studerendes vejleder og en uvildig censor) have en forskningsmæssig kvalitet og en nyhedsværdi, ligesom kandidatafhandlingen sprogligt skal være af højeste kvalitet.

 

Andre oplysninger…

Kandidatafhandlingerne er ikke tekstmæssigt redigeret eller omskrevet, efter at de har været indleveret til bedømmelse på universitetet. Det er alene den eller de studerende, der har skrevet specialet, der har rettighederne til værket.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til redaktionen – professor MSO og forskningsleder Kristina Siig (kms@sam.sdu.dk) eller lektor og studieleder Ulrike Fleth-Barten (ulb@sam.sdu.dk).

 

ISSN 2596-3546