Skip to main content
DA / EN

Udvikling af kvalitetssystemet

På SDU arbejder vi løbende med at udvikle vores kvalitetssystem igennem en række faste tiltag. Derudover igangsætter vi større udviklingsarbejder, når det er relevant. Senest har vi i 2016-2018 gennemført en intern evaluering og revidering af SDU's samlede kvalitetssystem.

De faste tiltag omfatter:

SDU's Uddannelsesberetning

Det er SDU’s uddannelsesberetning, der er det primære fundament for, at der sker en udvikling af kvalitetssystemet. Det sker ved, at direktionen og Uddannelsesrådet igangsætter initiativer for det fremadrettede arbejde. Når direktionen har færdigbehandlet SDU’s Uddannelsesberetning igangsætter Uddannelsesrådet en evaluering af den samlede uddannelsesberetningsproces. Den har til formål at indhente erfaringer fra alle aktører i kvalitetsorganisationen, og den skal resultere i, at der udarbejdes feedback og anbefalinger til udvikling af SDU’s arbejde med uddannelseskvalitet.

Kvalitetsseminar

Der afholdes løbende interne kvalitetsseminarer på SDU på tværs af fakulteter og fællesadministrationen. På seminarerne er der fokus på uddannelseskvalitet, hvor undervisere, studerende, administrative medarbejdere, universitetsledelse og eksterne oplægsholdere inddrages.

Uddannelsesrådets selvevaluering

En gang årligt reviderer SDU’s Uddannelsesråd sit arbejde, herunder ansvaret for SDU’s kvalitetsarbejde. I den forbindelse evaluerer de to koordineringsgrupper SAK ADM og SAK KVAL også deres arbejde.

Uddannelsesstrategi Syddansk Universitet

  • Campusvej 55
  • Odense M - DK-5230

Sidst opdateret: 21.01.2022