Skip to main content

Fællessekretariatet

Ulla Rasmussen er ansat som Budget- og Projektøkonom i Fællessekretariatet ved de kliniske institutter

Ulla Rasmussen har mulighed for at hjælpe med at kvalitetssikre de indkomne budgetter i forbindelse med ansøgning om eksterne midler

Ulla Rasmussen er pr. 1. juni 2022 ansat som Budget- og Projektøkonom i Fællessekretariatet ved KI og IRS. Hendes primære opgave i Fællessekretariatet ved KI og IRS er at sørge for at få det digitale godkendelsesflow til at køre.

I den forbindelse vil Ulla Rasmussen være forskernes primære hjælp i forbindelse med ansøgning af eksterne midler. Hun vil kvalitetssikre de indkomne budgetter før videresendelse til det digitale godkendelsesflow, som gerne skal ende med en godkendelse både fra FSØ (ForskerService-Økonomi) og institutlederen.

Ulla Rasmussen kommer fra en stilling i FSØ, som er en del af Økonomiservice i Fællesadministrationen ved SDU. Her har hun i næsten 28 år udarbejdet projektregnskaber af enhver slags. Ullas baggrund er en kontoruddannelse, som efterfølgende er suppleret med en Diplomuddannelse i Offentlig Forvaltninger samt en HD-R, som både har fokus på regnskab samt økonomistyring

Beskrivelse af forløb samt tidsfrister i forbindelse med hjælp til budget

Ulla Rasmussen har allerede nu udarbejdet en beskrivelse af forløbet omkring indsendelse af budgetter i forbindelse med ansøgning om eksterne midler. Her er desuden også link til relevant materiale, som skal bruges til udarbejdelse af budgetterne.

Du finder vejledning og links til materialet her 

 

EU-ansøgninger samt andre store udenlandske ansøgninger skal fortsat gå gennem Forskerstøtte på SUND 

Kontakt
Ulla Rasmussen

Ulla Rasmussen, Budget- og Projektøkonom i Fællessekretariatet for de kliniske institutter

projektansoegning.kiirs@sdu.dk

Redaktionen afsluttet: 06.07.2022