Skip to main content
COVID-19

Retningslinjer for håndtering af personer med COVID-19

SDU's beredskab har udarbejdet nye retningslinjer for at håndtere medarbejdere og studerende, som har symptomer på COVID-19 eller som er smittet med COVID-19

For medarbejdere

Retningslinjen for medarbejdere finder du ved at  gå til sdunet (https://sdunet.dk/corona), hvor du kan finde alle SDU’s retningslinjer for medarbejdere.

Som leder har du en central rolle i forhold til at håndtere dine medarbejdere, som er bekræftet smittet med COVID-19. Dine opgaver er nærmere beskrevet i retningslinjen. Du bedes derfor læse retningslinjen og informere dine medarbejdere om den opdaterede retningslinje.

For studerende

Retningslinjen for studerende finder du ved at klikke HER eller ved at gå til mitsdu (https://mitsdu.dk/corona), hvor du kan finde alle SDU’s retningslinjer for studerende.

I retningslinjen for studerende fremgår det, at en studerende, som er bekræftet smittet med COVID-19, straks skal give SDU besked via Corona-knappen i SPOC.

I bedes venligst informere undervisere eller andre medarbejdere på SDU, som kan blive kontaktet af studerende, om retningslinjen.  

 

Såfremt I har spørgsmål, er I velkomne til at kontakte jeres nærmeste leder.

Redaktionen afsluttet: 31.08.2020