Skip to main content

REDCap

Få OPEN til at opbygge din REDCap database

Hvis du skal bruge REDCap til din dataindsamling, har du nu mulighed for at betale OPEN IT & Datamanagement for at opbygge din database for dig

Du ved, hvilke data der skal indsamles og hvornår - vi ved, hvordan du får en funktionel database. Der vil være tale om en individuel aftale, hvor vi drøfter dine databasebehov og får de informationer fra dig, som er nødvendige for at kunne opbygge en database, der matcher projektet. Der vil være løbende dialog, og du skal teste databasen inden brug. Inden OPEN går i gang med selve opbygningen, vil du få et estimat over hvornår OPEN kan udføre opgaven, timeforbrug, tidsplan og pris.

 REDCap kan blandt andet bruges til inddatering, randomisering og forsendelse til e-Boks. Du kan læse mere om REDCap her: REDCap (rsyd.dk)

OPENs timepris er kr. 747 (2023 niveau).

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte funktionsleder for IT & Datamanagement kim.riisgaard.nielsen@rsyd.dk for at høre nærmere.

Adgang til REDCap

Uagtet om du selv opbygger din database i REDCap eller ønsker at tilkøbe OPEN IT & Datamanagement til opgaven, så får du adgang til REDCap via OPEN. Du finder link til Ansøgningsskema for optagelse her: Projektansøgning til OPEN (rsyd.dk)

Redaktionen afsluttet: 06.03.2023