Skip to main content
DA / EN
Corona 2021

Forlængelse af corona-reglerne på SDU til 28. februar

Regeringen har for at bevare kontrollen med epidemien besluttet at forlænge alle skærpede restriktioner til og med den 28. februar 2021.

Regeringen har for at bevare kontrollen med epidemien besluttet at forlænge alle skærpede restriktioner til og med den 28. februar 2021. Samtidig har regeringen forberedt danskerne på, at nedlukningen kan blive længerevarende, og at lempelser af restriktioner vil ske i et langsomt tempo som følge af den aktuelle situation med virusvarianter og tilgængelige vacciner.
 
Læs mere på coronasmitte.dk for nærmere information. 

 

Forlængelse af restriktioner på SDU til og med den 28. februar

SDU vil derfor fortsat være lukket for studerende og medarbejdere og alle indførte skærpede retningslinjer på universitetet, som blev forlænget den 14. januar til og med den 7. februar, bliver nu forlænget til og med den 28. februar.

Læs mere om de skærpede restriktioner på SDU:

For studerende:

Medarbejdere:

Online undervisning og online arbejde i hele 1. kvartal

Der skal desuden henvises til direktionens beslutning fra den 19. januar om, at alle fakulteter skal omlægge fysisk undervisning til onlineundervisning i februar og marts, hvor det overhovedet er muligt. Det samme vil gælde eksamener i denne periode. Der vil i meget begrænset omfang være mulighed for undervisning i laboratorier, klinikker, værksteder og prøvesale, hvis SDU’s retningslinjer for afstand, forsamling og hygiejne er overholdt.

Tilsvarende vil kun kritiske arbejdsfunktioner kunne udføres på SDU’s lokationer i perioden februar og marts. Øvrige arbejdsaktiviteter og møder gennemføres online i samme periode.

Læs mere her - studerende: 

Læs mere her – medarbejdere: 
 

Adgangskontrol

Adgang til SDU’s bygning kræver en godkendelse og et adgangskort.
Har du som studerende og ansat brug for adgang til universitetet, skal du kontakte din studieleder eller nærmeste leder. 

Vi følger naturligvis situationen tæt og håber, at vi ved fælles hjælp kan komme igennem den kommende periode også og snart kan ses igen på campus.

 

Generelt om SDU’s retningslinjer

Vi følger naturligvis situationen tæt og håber, at vi ved fælles hjælp kan komme igennem den kommende periode også og snart kan ses igen på campus.

Mere generelt om SDU’s retningslinjer – så læs her: 

For studerende: 

For medarbejdere: 

 
Læs mere om de nye tiltag for medarbejdere

Læs mere her

Læs mere om de nye tiltag for studerende

Læs mere her

Redaktionen afsluttet: 29.01.2021