Skip to main content
DA / EN
Corona 2021

Forlængelse af corona-reglerne på SDU til d. 5. april

Regeringen har for at bevare kontrollen med epidemien besluttet at forlænge nedlukningen af de videregående uddannelsesinstitutioner frem til og med d. 5. april.

Regeringen har for at bevare kontrollen med epidemien besluttet at forlænge de skærpede restriktioner for videregående uddannelsinstitutuioner til og med den d. 5. april 2021.
 
Læs mere på coronasmitte.dk for nærmere information.

 

Forlængelse af restriktioner på SDU til og med den 5. april

SDU vil derfor fortsat være lukket for studerende og medarbejdere og alle indførte skærpede retningslinjer på universitetet, som blev forlænget den 14. januar bliver nu forlænget til og med den 5. april.

Læs mere om de skærpede restriktioner på SDU:

For studerende:

Medarbejdere:

 

Udendørs idræts- og foreningsaktiviteter

SDU gør endvidere universitetets organiserede foreninger og idrætsorganisationer opmærksom på, at myndighederne pr. 1. marts har hævet forsamlingsforbuddet fra 5 personer til 25 personer vedrørende udendørs idræts- og foreningsaktiviteter i organiseret regi.

 

Online undervisning og online arbejde i hele 1. kvartal

Der skal desuden henvises til direktionens beslutning fra den 19. januar om, at alle fakulteter skal omlægge fysisk undervisning til onlineundervisning i februar og marts, hvor det overhovedet er muligt. Det samme vil gælde eksamener i denne periode. Der vil i meget begrænset omfang være mulighed for undervisning i laboratorier, klinikker, værksteder og prøvesale, hvis SDU’s retningslinjer for afstand, forsamling og hygiejne er overholdt.

Tilsvarende vil kun kritiske arbejdsfunktioner kunne udføres på SDU’s lokationer i perioden februar og marts. Øvrige arbejdsaktiviteter og møder gennemføres online i samme periode.

Læs mere her - studerende: 

Læs mere her – medarbejdere: 
 

Adgangskontrol

Adgang til SDU’s bygning kræver en godkendelse og et adgangskort.
Har du som studerende og ansat brug for adgang til universitetet, skal du kontakte din studieleder eller nærmeste leder. 

Vi følger naturligvis situationen tæt og håber, at vi ved fælles hjælp kan komme igennem den kommende periode også og snart kan ses igen på campus.

 

Generelt om SDU’s retningslinjer

Vi følger naturligvis situationen tæt og håber, at vi ved fælles hjælp kan komme igennem den kommende periode også og snart kan ses igen på campus.

Mere generelt om SDU’s retningslinjer – så læs her: 

For studerende: 

For medarbejdere: 

 
Redaktionen afsluttet: 26.02.2021