Skip to main content
Center for Compassion

Center for Compassion afholder næste kollegacafé tirsdag d. 17. november

Er du også optaget af omsorg for andre mennesker – og for dig selv? Så deltag i kollegacaféerne, hvor vi sammen stiler efter udvikling af en mere langtidsholdbar kultur for sundhedspersonale. Denne gang er er enmet Mindfulness og beslutningstagning v. psykolog Ulrich Kirk

Temaet for tirsdagens café er Mindfulness og beslutningstagning.

Det bliver psykolog Ulrich Kirk som holder oplæg og faciliterer den efterfølgende debat med baggrund i følgende citat

"De fleste af os vil påstå, at vores beslutninger er objektive og velbegrundede. Men hjerneforskning viser, at de fleste af vores beslutninger er mere påvirkede af emotioner end af rationelle overvejelser. Nyere forskning viser, at mindfulness kan ændre beslutningsprocesser i hjernen. I min forskning er jeg interesseret i at undersøge, hvordan mindfulness kan påvirke hjernen og den måde individer træffer emotionelle valg. Hvis man udøver mindfulness, kan det således have konsekvenser, for den måde vi træffer valg på."

Virtuelle caféer

Året ud afholder vi caféerne virtuelt via zoom, men på sigt vil caféen holde til i konferencelokale 4.21 på J.B. Winsløws Vej 9A. Her kan du mødes uformelt med kollegaer, deltage i guidede meditationer og få tips til operationel mindfulness, drøfte refleksionskort og låne/bytte en bog. Du kan også vælge ”kollega to go” og tage din kaffe/te med på turen.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig  til Anette bygum på : anette.bygum@rsyd.dk

Er du blevet nysgerrig?

Så gå ind på Center for Compassions side om kollegacaféerne og se indholdet for efteråret og vinterens caféer. Sæt kryds i kalenderen allerede nu ud for den 14. december hvor årets sidste kollegacafé afholdes.

Hjemmeside: Center for Compassion

Redaktionen afsluttet: 16.11.2020