Skip to main content

Danske Kræftforskningsdage

Call for abstracts - Danske Kræftforskningsdage 2023

Den 31. august – 1. september 2023 afholder DCCC og DMCG.dk Danske Kræftforskningsdage, landets største tværfaglige konference på kræftområdet, som samler både forskere, klinikere, patienter og beslutningstagere. Call for abstracts er nu åben

Den 31. august – 1. september 2023 afholder DCCC og DMCG.dk Danske Kræftforskningsdage, landets største tværfaglige konference på kræftområdet, som samler både forskere, klinikere, patienter og beslutningstagere. Igen i år med fokus på aktuel kræftforskning.

Forskere og klinikere fra alle områder og discipliner inviteres nu til at indsende abstracts.

Call for abstracts er altså åben og deadline for indsendelse er den 19. april 2022 kl. 12.

Postersession med flash talks:

Blandt de indsendte abstracts udvælger et tværfagligt bedømmelsesudvalg de forskere, som inviteres til at omdanne deres abstract til en fysisk poster, som skal præsenteres til konferencen. Udvalget vil også vælge et antal posters til korte flash-talks.

Sessionen 'Aktuel dansk kræftforskning i rampelyset' på hovedscenen:

Blandt de indsendte abstracts vil bedømmelsesudvalget udpege syv exceptionelle yngre forskere, der får tildelt prisen "Exceptional Young Scientist Abstract" og dermed også mulighed for at præsentere deres forskning på hovedscenen. Efter fristen for indsendelse af abstracts vil en tværfaglig bedømmelseskomité udvælge de syv abstracts.

Call for abstracts:

Her finder du Call for abstract på dansk

Her finder du Call for abstract på engelsk

Læs mere:

Du kan finde yderligere information om Danske Kræftforskningsdage og Call for Abstract på DCCC’s hjemmeside.

Redaktionen afsluttet: 06.03.2023