Skip to main content
ZOOM

Brugere på Region Syddanmarks netværk kan igen deltage i eksterne ZOOM-møder

Grundet en alvorlig sikkerhedsbrist i videokonferencesystemet ZOOM, blev der tilbage i april 2020 lukket for adgang til brugen af ZOOM på Region Syddanmarks netværk - Men nu er problemet løst, og der er atter adgang til ZOOM

Grundet en alvorlig sikkerhedsbrist i videokonferencesystemet ZOOM, blev der tilbage i april 2020 lukket for adgang til brugen af ZOOM på Region Syddanmarks netværk.

Det galt brugere der arbejdede på Region Syddanmarks lokationer, men også for medarbejdere der arbejdede hjemmefra på en regions-pc uden at være koblet på en VPN-forbindelse.

Nu har folkene bag ZOOM imidlertid fået løst sikkerhedsproblemerne, og der åbnes igen for, at ansatte i Region Syddanmark kan deltage i eksterne ZOOM-møder via deres webbrowser.

 

Sådan deltager du i et ZOOM-møde

For at deltage i et ZOOM-møde skal du benytte det link som står i mødeinvitationen. Enten skal du klikke på linket, eller kopiere det over i din Browser. Du skal enten benytte Microsoft Edge eller Google Chrome.

Bemærk, af licensårsager er det ikke muligt at hente og installere ZOOM på regionens pc’er eller være vært for ZOOM-møder. Her skal du benytte regionens samarbejdsværktøj WebEx.

Redaktionen afsluttet: 19.01.2021