Skip to main content
corona-virus

”Det går hurtigere fremad med bachelorprojektet”

Thomas Bøttcher læser International Virksomhedskommunikation og fortæller her, hvordan hans første uge med fjernundervisning er gået.

Af Susan Grønbech Kongpetsak, , 19-03-2020

Hvem? 

Jeg hedder Thomas Bøttcher, og jeg studerer International Virksomhedskommunikation med engelsk og tysk. Jeg er på 6. semester og er pt. i gang med at skrive mit bachelorprojekt. Derudover har jeg to valgfag, som i øjeblikket fungerer som fjernundervisning.

Hvor studerer du fra og hvordan? 

Jeg studerer hjemme fra min hyggelige lejlighed i Odense C. Her læser jeg, "går til undervisning", og prøver at holde min hverdag så normal som overhovedet muligt. Det betyder også, at jeg forbereder mig inden undervisning, jeg holder gruppemøder via Messenger eller Skype, samt mødes jeg med min skrivemakker én gang om ugen, hvor vi hygger os med bachelorprojektet. Så længe man stadig kan have en struktureret hverdag, skal det hele nok gå.

Hvad er dit bedste råd til andre, som studerer hjemmefra?

Hold din hverdag så struktureret som muligt. Stå op, som skulle du på universitetet, få noget ud af din dag, og studér på de tidspunkter, hvor du normalt studerer. Sådan kan du opretholde dig selv, og kan sidst på eftermiddagen med god samvittighed smide dig i sofaen og slappe af resten af dagen. Forsøg så vidt muligt at holde arbejde og fritid adskilt, selvom det selvfølgelig er svært, når alt foregår hjemme.

Er noget gået bedre end forventet?

Alle former for sociale og faglige aktiviteter er blevet aflyst eller udskudt, så det går hurtigere fremad med særligt bachelorprojektet, hvilket jo er en dejlig følelse :-)


Redaktionen afsluttet: 19.03.2020