Gæstehjørnet

En forskers opgave er stille spørgsmål og udfordre det, vi allerede ved.

I Gæstehjørnet er det Ny Viden, der fyrer en række spørgsmål af til forskerne for at for at få indblik i hvem de er, og hvorfor de har valgt en videnskabelig løbebane. Her kan du møde nogle af Syddansk Universitets cirka 3000 forskere og høre, hvad der driver dem.

Gæster

Caroline Schaffalitzky de Muckadell

Lektor på Institut for Kulturvidenskaber, læser tegneserier og vil gerne gære verden bedre, klogere og sjovere - især for børn.

Eva Arsnpang Christensen

Lektor i biofysik, spiller klaver, vil bruge nanodomæner til at bekæmpe sygdomme.

Pernille Tanggaard

Professor i sundhedssociologi, dyrker yoga, vil finde formlen på at løse sundhedsmæssig social ulighed i vores samfund.

Luís Cruz-Filipe

Adjunkt på Institut for Matematik og Datalogi vil gerne finde svaret på "the meaning of life, the universe and everything".

Ulrik Kjær

Professor i statskundskab, tidligere tennistræner, vil finde svaret på, hvorfor teknokrater har så dårligt et omdømme.

Pia Heike Johansen

Lektor i sociologi, tidligere landmand og gartner, vil bygge bro mellem forskningsverdenen og lokalsamfundet.