Skip to main content

HD 2. del Supply Chain Management

Hvad handler HD 2. del Supply Chain Management om?


Supply Chain Management bliver i stigende grad et konkurrenceparameter for virksomheder på linje med det at udbyde produkter og serviceydelser.

Supply Chain Management området indeholder kilder til skabelse af konkurrencemæssige fordele både gennem tiltag der øger omsætningen og reducerer omkostninger.

Virksomhederne har således i dag behov for medarbejdere, som evner at helhedstænke på tværs af de traditionelle funktioner.


Læs mere om studiet her

Uddannelsen henvender sig til

Specialet henvender sig derfor til nuværende og kommende ledere med tværgående drifts- og udviklingsopgaver inden for logistik, indkøb, produktion, planlægning, lager og distribution.

Find mere information om uddannelsen

Under de forskellige menupunkter til højre på denne side, har vi samlet en række informationer i tilknytning til studiet. Under menupunktet ”Uddannelsens opbygning” kan du p.t. finde en fagbeskrivelse for 1. semester (fælles for samtlige HD-udbydere i Danmark), og du kan også finde en oversigt over fagbeskrivelser for tidligere 2. dels valgfag på Syddansk Universitet.

Under ”Mere om studiet” vil vi løbende lægge informationer om undervisningens gennemførelse, uanset om du nu måtte vælge at følge studiet på et fremmødehold eller som fjernundervisning.

Under Praktiske informationer finder du bl.a. priserne for studiet samt en FAQ. Er du interesseret i flere detaljerne om uddannelsen, finder du også hér et link til hjemmesiden for de studerende, der p.t. er indskrevet på specialet.

Virtuelt åbent hus

Mød studieleder Lars Meldgaard og bliv klogere på uddannelsen

Tilmeld

Vidste du

at du kan vælge mellem fem specialiseringsspor på HD?

Se alle specialiseringssporene

Brochure

Læs om HD