Skip to main content

Programmet for konferencen

Alle konferencegæster fik, ved konferencens start, tildelt en såkaldt abstract-bog. Denne bog indeholdte al den nødvendige praktiske information vedrørende konferencen. Der var bl.a. en oversigt over programmet og symposierne, en oversigt over lokalefordelingen, information om specielle events og de accepterede abstracts som oplægsholderne havde sendt ind.
Hele konferencen var bygget op omkring 7 tracks som var inddelt efter emne, og som mere eller mindre forløb alle tre dage.
Disse tracks bestod af symposier, som kunne bestå af 3,4 eller 5 præsentationer af mellem 12 og 20 minutters varighed.

Ordet ’symposie’ er afledt af det græske symposion og det latinske symposium, hvis betydning henviser til et møde hvor fagfolk diskuterer et bestemt videnskabeligt emne. Da dette lige præcis var tilfældet på konferencens symposier, blev dette specielle ord anvendt til beskrivelsen af oplægsgrupperne.
I forbindelse med hvert symposie, var en af oplægsholderne tildelt pladsen som tovholder og sørgede for at præsentere sig selv og de øvrige deltagere for de fremmødte, inden symposiets start.
Konferences deltagere kunne frit bevæge sig mellem de forskellige tracks og symposier, da tilmelding til disse ikke var nødvendig. Der var derfor rig mulighed for at lade sig føre rundt af en personlig og/eller faglig interesse, og høre om forskellige emner inden for traumeforskningen.

Er du interesseret i et visuelt overblik over konferencen, kan du downloade abstract-bogen og en oversigt over de forskellige symposier via boksene øverst til højre.

Symposieprogrammet

Du kan få et overblik over symposieprogrammet

Abstract-bogen

Du kan downloade og læse abstract-bogen fra konferencen

Sidst opdateret: 29.11.2021