Masterclass: I affekt - workshop om at analysere (i og med) affekt

Dato: 18. december 2015    
Tid: 11:00-15:00
Sted: SDU, Odense, O98
Tilmelding: Var senest 1. december 2015    
Skriftlig materiale Sendes til Michael Nebeling Petersen på nebeling@sdu.dk
senest 1. december 2015 
ECTS: 1
Oplægsholder: Masterclass med Mons Bissenbakker, Lene Myong og
Michael Nebeling Petersen.
Deltagere Max 15 Masterclass: In affect. Workshop on analysing in and with affect.

Formålet med workshoppen er, at diskutere og hvordan vi kan arbejde og analysere i og med affekt. Det gør vi gennem en række feedback-sessioner, hvor undervisere og stipendiater sammen diskuterer og giver feedback på materiale, som I selv sender ind.

Derfor skal alle stipendiater senest (og gerne før) 1. december sende skriftligt materiale til nebeling@sdu.dk.

Materialet kan tage flere former: Det kan være et udkast til din afhandlings metode- eller teorikapitel. Det kan være en analyse, hvor du arbejder med affekt på en eller anden måde. Eller det kan være noget materiale (en case), som du gerne vil analysere. Det kan måske også være noget helt fjerde. Det vigtige er, at det er noget tekst/materiale, som du sidder og arbejder med, og som du gerne vil diskutere og have feedback på. Hvis dine sider er en del af et længere kapitel, artikel eller andet, kan du med fordel sende hele kapitlet, men marker tydeligt hvilke 3-5 sider, du gerne vil have feedback på. Du skal også sende nogle linjer om, hvad dit projekt handler om, og hvorfor du har brug for feedback på netop det, du sender.

Ca. 8 december modtager alle stipendiater hinandens materiale. I skal læse alle de andre stipendiaters tekster/materialer, og I vil blive bedt om at forberede et spørgsmål eller kommentar til nogle af de andres tekster/materialer. Vi vil fokusere workshoppen på det materiale, som I arbejder med, og der skal derfor ikke læses noget andet litteratur inden.

Hvis du ikke før har arbejdet med affektteori, og du derfor har brug for nogle tekster, der introducerer området, så anbefaler vi følgende tekster, som blot er forslag, men som har været inspirerende for os i vores tilgang til affektteorier: