Skip to main content

INVIVO kursus

Dato: 21. marts og 1. april 2019
Tid: Begge dage kl. 09:30-15:30 (inkl. frokostpause)
Sted: 21. marts i mødelokale Dewey,  SDU, Campus Odense
1. april i mødelokale Sokrates, SDU, Campus Odense
Tilmelding: Kurset er fyldt op - lukket for tilmelding
 Deltagerantal: Max. 8 deltagere på kurset 
Underviser og kursusansvarlig:  Marie Østergaard Møller, Ph.d. 
http://www.propublic.dk 
Kursusafvikler: Anne Marie Søndergaard 
ECTS: 2 inkl. projektarbejde   
 

 

INVIVO - kursus

  

Dag 1:

Introduktion til Nvivos funktioner og gennemgang af forskellige strategier for organisering af materiale, kodning af materiale og de basale teknikker til klassifikation og ‘query’. Over middag vil der være en organiseringsøvelse, samt en første øvelse i kodning. Derefter gennemgås kursisternes indsendte projekter, samt målet med disse projekter i plenum med feedback fra kursusleder og de andre deltagere.

Alle deltagere får opgaver ift. deres projekter som gennemføres i pausen mellem de to kursusdage.

Dag 2:

Der gives individuelt feedback på arbejdet med projekter fra kursusleder og de andre deltagere. Over frokost vil kursusleder fremlægge hvordan man videre kan arbejde med Nvivo-programmet, og dermed give deltagerne en mulighed for at se, hvordan de kan avancere deres analyser med programmet, når de har basic på plads. Der afsluttes med en opsamling på kurset.

Inden kurset:

Sender alle deltagere et oplæg på maksimum 2 sider som indeholder en beskrivelse af deres kvalitative studie og data samt en beskrivelse af hvad de ønsker at blive klogere på i løbet af kurset. Oplægget sendes til Anne-Marie S. Christensen (amsc@sdu.dk) senest den 14. marts. Alle deltager får tilsendt og læser hinandens oplæg inden første kursusdag.

Desuden skal alle deltagere læse Pat Bazeley (2007). Qualitative Data Analysis with Nvivo, Second Edition, SAGE publishing (eller lignende grundbog).