Adjunkt ved SDU Mechatronics blev årets underviser 2019

Adjunkt Hossein Ramezani modtog BHJ Fondens Undervisningspris 2019

Ved SDU Sønderborgs sommerdimission fredag den 28. juni uddelte BHJ Fonden tre undervisningspriser af hver 20.000 kr. til tre SDU-undervisere fra henholdsvis det Humanistiske, det Samfundsvidenskabelige og det Tekniske Fakultet.  Priserne gives for god undervisning samt ekstraordinær indsats og fokus på at udvikle undervisningen.

Hossein Ramezani, der er ansat som adjunkt i SDU Mechatronics ved Mads Clausen Instituttet, var den glade modtager af undervisningsprisen for det Tekniske Fakultet. Han underviser ingeniørstuderende i kurset Reguleringsteknik på både bachelor- og masterniveau. Derudover har han i de seneste år varetaget semester-, bachelor- og masterprojekter.

Hossein Ramezani modtager prisen på følgende grundlag:

De studerende oplever Hossein Ramezani som en meget kompetent, tålmodig og åben underviser, der altid har gode svar på spørgsmål. Samtidig udfordrer han de studerende til deres yderste – og selv om de studerende ikke altid er glade for at skulle arbejde meget i kurserne, føler de, at de lærer rigtig meget hos Hossein. Derudover har han bidraget til at øge kvaliteten i civilingeniøruddannelsen i mekatronik ved at udvikle et nyt kursus helt fra bunden. Det er kurset ’Statistical Signal Processing’, som bliver mere og mere relevant for fremtidens teknologi med en voksende andel af sensorer og dermed databehandling i avancerede mekatroniske systemer.

Hossein Ramezani kunne på grund af rejseaktivitet desværre ikke være til stede ved prisoverrækkelsen, men han udtrykker sin glæde således:

‘Jeg er utrolig taknemlig for BHJ-Fondens flotte pris, for støtten fra SDU Sønderborg, for mine kollegers idéer og inspiration og over at de studerende gør undervisningen til en sjov opgave for mig. En særlig tak skylder jeg dog min kone, der altid bakker mig op og er tålmodig med mig’.

Udover æren over at modtage BHJ-prisen medfølger 20.000 kr. til dækning af udgifter i forbindelse med prismodtagerens efter- og videreuddannelse. De øvrige prismodtagere var Pia Søgaard Nielsen fra det Humanistiske Fakultet og Jaume Castan Pinos samt Simon Fietze fra det Samfundsvidenskabelige Fakultet.

Redaktionen afsluttet: 01.07.2019