Diplom i bioteknologi, procesteknologi og kemi

• Denne uddannelse kan læses i Odense

Denne uddannelse har ikke optag til efteråret 2018.
Dog kan nye studerende tage udbudte kurser som enkeltfag.
Uddannelsen kan ikke færdiggøres på SDU.

Uddannelsen er en efteruddannelse for medarbejdere, der arbejder i fødevareindustrien, den mikrobiologiske og bioteknologiske industri, medicinalindustrien, den kemiske industri, miljøområdet, m.fl.

Deltagerne kan f.eks. være laboranter, teknikere (laboratorie-, levnedsmiddel-, mejeri-), bioanalytikere, ingeniører (kemiingeniører, der vil opdatere deres viden, eller andre ingeniører, som har brug for viden på området), eller biologer, som ønsker at få en mere erhvervsorienteret, teknisk profil.

Diplomuddannelsen i bioteknologi, procesteknologi og kemi er en efteruddannelse, der gennemføres i et tæt samarbejde mellem Syddansk Universitet, Professionshøjskolen Metropol og Erhvervsakademi Sjælland, Campus Roskilde.

Informationer om litteratur, studiestart og undervisningskalender mv. finder du under Information til... - din uddannelse - Diplom i bioteknologi, procesteknologi og kemi.