Skip to main content

SDU LEGO-Masters

Du får chancen for at opleve nogle af Danmarks dygtigste LEGO-byggere på nærmeste hold, mens de bygger de vildeste science-mesterværker i LEGO.

Og vi har naturligvis sikret os, at der er flere klodser end de to mesterbyggere kan bruge, så du selv kan slå dig løs i vores byggeområde, mens Marvin og Jonas bygger. Og måske lure nogle tricks fra mestrene.

Vores gæster kan desuden deltage i en konkurrence på dagen (i fire forskellige alderskategorier) om at bygge ”En grønnere fremtid” i LEGO. Og senere på dagen kårer Marvin og Jonas vinderen.

”En grønnere fremtid” 

Kunne du tænke dig at se en grønnere fremtid? Giv os dit bud på en grønnere fremtid i LEGO-klodser og deltag i konkurrencen om biografgavekort for 4 personer!

Sådan deltager du i byggekonkurrencen: 

  • Dit bygningsværk skal kunne være på en 16 x 16 plade. 
  • Du kan deltage i en af 4 kategorier svarende til din alder: 0-8 år, 9-12 år, 13-15 år og Voksne.
  • Brug max en time. Så har andre gæster chancen for at komme til, og du kan selv nå at komme rundt i huset og opleve flere af de mange Forskningens Døgn-aktiviteter.
  • Frist for indlevering er lørdag d. 23. april kl. 14. Herefter vil Marvin og Jonas finde en vinder inden for hver aldersgruppe. 
  • Husk at udfylde tilmeldingsblanket med navn, alderskategori samt mailadresse og telefonnummer, så vi kan kontakte dig på dagen, hvis du har vundet. Mailadressen er vigtig, da du vil modtage gavekortet digitalt, hvis du vinder. 

 

Aktivitetstype
Workshop og byggekonkurrence
Målgruppe
Alle
Tid
Kl. 10-16
Sted
Den gamle fredagsbar


Sidst opdateret: 07.04.2022