Skip to main content

Afhentning og aflevering via sluser på alle campusser


Du kan fortsat hente og aflevere bøger og andre lån i bibliotekets sluser på alle campusser. Der er ikke fysisk adgang til bibliotekerne frem til og med 5. april 2021.


Da der ikke er fysisk adgang til bibliotekerne foregår afhentning og returnering af dine lån  via vores sluseløsning, hvor du ikke skal ind på selve universitetet. 

Betjeningstid i skrankerne (se kort med placering af slusen ved at klikke på bynavnet):

  • Odense - Betjening alle hverdage kl. 9-15  (Vindue til højre for indgang K/59. Ring 6550 2611 hvis du ikke kan finde slusen)
  • Esbjerg - Betjening mandag-torsdag  kl. 9-15, fredag kl. 9-14
  • Kolding - Betjening mandag-torsdag  kl. 9-15, fredag kl. 9-14
  • Slagelse - Betjening mandag-torsdag  kl. 9-15, fredag kl. 9-14
  • Sønderborg - Betjening mandag-torsdag  kl. 9-15, fredag kl. 9-14

Du vil modtage en mail, når dine bestilte materiale/bøger er klar til afhentning. Du skal således først møde op på campus, når du har modtaget mailen. Til gængæld må du gerne hente så hurtigt som muligt, da vi har mange bøger til afhentning og begrænset plads i vores sluser.

Er der noget, du er i tvivl om, er du velkommen til at kontakte os på biblioteket. Vi har åbent for vejledning via telefon og mail  alle hverdage kl. 9-15.

Aflevering på dit lokale bibliotek
Alternativt kan du prøve at aflevere på dit lokale folkebibliotek, hvor de fleste biblioteker gerne hjælper med at sende bøgerne til os. Har du brug for at beholde bøgerne lidt endnu, kan du (hvis muligt) forny dem på www.sdu.dk/ebib

Find vej til slusen på dit bibliotek her: