Audiologopædi (kandidat) - deltid

  • Denne uddannelse kan læses i Odense

Deltidsuddannelsen i Audiologopædi bygger videre på bacheloruddannelsen i Logopædi, såvel den praktiske som den teoretiske viden. Her udbygges fagspecifikke kompetencer, ligesom der i højere grad lægges vægt på videnskabelige og teoretiske aspekter, og du lærer hvordan forskning kan kombineres med praksis. Gennem studiet opnår du en øget selvstændighed, og du lærer egenhændigt at sammensætte et forskningsforløb samt at vurdere kvaliteten af andres forskning.

Stor valgfrihed på Audiologopædi

Uddannelsen giver dig stor mulighed for at vælge nogle af fagene, således at du kan opbygge en større viden inden for netop dine interesser.  Samtidig indeholder uddannelsen et projektorienteret forløb, som kan være en forløber til specialet og give dig mulighed for fx at implementere egne ideer og projekter i praksis eller evaluere eksisterende praksis gennem mindre undersøgelser. Du står selv for planlægningen af forløbets indhold, og kan delvist selv bestemme hvilke områder, du vil prioritere, samt hvor meget vægt du tildeler henholdsvis det teoretiske og det praktiske.

Jobmuligheder

Med en uddannelse i Audiologopædi er du godt stillet på arbejdsmarkedet  med dine fagspecifikke kompetencer samt en videnskabeligt funderet tilgang til praksis.

Adgangskrav og optagelse

Se adgangskravene og søg om optagelse

klik her

Arbejdsbelastning og undervisning

Se hvor meget studiet vil kræve af dig og bliv klogere på undervisningsformen og omfanget.

klik her