Dit studievalg

Derfor skal du læse Økonomi - Erhvervsøkonomisk linje

Der er flere gode grunde til at læse en bachelor i Økonomi på Erhvervsøkonomisk linje:

  • Du får en samfundsøkonomisk uddannelse med gode karrieremuligheder - herunder lederjobs i både den private og offentlige sektor; f.eks. i banker, virksomheder, organisationer, konsulentfirmaer, kommuner, regioner, styrelser og ministerier samt i internationale organisationer.
  • Du lærer at sætte data ind i en sammenhæng, så de giver mening. Dermed kan du bidrage til, at beslutninger træffes på et oplyst grundlag.
  • Du får et bredt og alsidigt overblik over samfundsøkonomiske og erhvervsøkonomiske sammenhænge.
  • Bacheloruddannelsen giver adgang til kandidatuddannelsen i Økonomi, cand.oecon, og til den erhvervsøkonomiske kandidatuddannelse cand.merc., samt til cand.merc.aud. (revisor).

Vælg den uddannelse, du brænder for

Når du vælger uddannelse, er det vigtigt, at du tager dit valg på baggrund af, hvad der interesserer dig, både hvad angår indhold og undervisningsform. Dermed sikrer du dig, at du holdes motiveret gennem hele studiet. Nogle studerende bliver motiveret af at forstå ting i dybden, andre af at anvende viden i praksis eller af udsigten til en bestemt profession.

Undersøg derfor udbuddet af bacheloruddannelser grundigt, inden du foretager dit uddannelsesvalg. På SDU har vi mange spændende samfundsvidenskabelige bacheloruddannelser at vælge imellem.

Mød SDU

Er du nysgerrig på livet som universitetsstuderende? Så mød os til Åbent Hus eller bliv studerende for en dag. Du kan også møde os på en af de messer, vi deltager i. Måske kommer vi også forbi dit gymnasium. Se mere på Mød SDU.

Du kan med fordel læse om at gå fra gymnasieelev til studerende, om studielivet på SDU eller se, hvad de studerende fortæller om studiet.

SDU Odense 

Bacheloruddannelsen i Økonomi - Erhvervsøkonomisk linje udbydes på vores campus i Odense. Læs mere om at studere på SDU Odense og se videoen.


6 gode råd til dit studievalg!

Se dem her

Livet som universitetsstuderende

Download brochuren