Introduktion til uddannelsen 

Fakta om uddannelsen i Jura

 • Bacheloruddannelse
 • Fakultet: Samfundsvidenskab
 • Varighed: 3 år
 • Sted: Odense
 • Ansøgningsfrist: 
  Kvote 2: Ansøg senest 22. marts kl. 12.00
  Kvote 1: Ansøg senest 5. juli kl. 12.00
 • Studiestart: 1. september  
 • Andre uddannelser:
  Alle samfundsvidenskabelige bacheloruddannelser 


Opnå solide kompetencer inden for Jura 

På bacheloruddannelsen i Jura opnår du indsigt i en lang række juridiske discipliner inden for alt fra formueret, forvaltningsret, EU-ret og strafferet til forholdet mellem ret og samfund.

Du opnår en bred faglig viden samt teoretiske og metodiske kvalifikationer, som gør dig i stand til at identificere, formulere og løse problemstillinger inden for de grundlæggende juridiske fagområder.

Du bliver primært undervist af ansatte på Juridisk Institut på Syddansk Universitet i Odense. Undervisningen vil også blive varetaget af eksterne specialister på forskellige områder, så der er en tæt kobling til praksis.

Du opnår selvstændige erhvervskompetencer og kvalificerer dig til at søge ind på kandidatuddannelsen i jura, cand.jur., hvor du videreudvikler dine metodiske kompetencer og går i dybden med en række juridiske specialdiscipliner. Det kvalificerer dig til selvstændigt at analysere og løse komplekse juridiske problemstillinger inden for såvel offentlige som private virksomheder.

Læs mere om hvorfor du skal læse Jura eller om dine karrieremuligheder med denne uddannelse. 

 

Læs om uddannelsens opbygning, adgangskrav og om, hvordan du foretager det rigtige studievalg.

Søg ind nu!

optagelse.dk

Jura

Download brochuren

Studerende fortæller

"Jura er på ingen måde tørt, det er derimod en meget spændende og varierende måde, hvorpå man kan udvide sin horisont." (Andreas, studerende)

læs mere