Dit studievalg

Derfor skal du læse HA - Entreprenørskab og Innovation

Der er flere gode grunde til at læse HA - Entreprenørskab og Innovation:

  • Du uddanner dig bredt inden for erhvervsøkonomi.
  • Du har særlige evner i at løse erhvervsøkonomiske og ledelsesmæssige problemstillinger i praksis. 
  • Du har særlig kompetence til at fungere i vækst- og udviklingsorienterede virksomheder.
  • Du kan igangsætte og gennemføre forretningsmæssige fornyelses- og forandringsprocesser.

Vælg den uddannelse, du brænder for

Når du vælger uddannelse, er det vigtigt, at du tager dit valg på baggrund af, hvad der interesserer  dig, både hvad angår indhold og undervisningsform. Dermed sikrer du dig, at du holdes motiveret gennem hele studiet. Nogle studerende bliver motiveret af at forstå ting i dybden, andre af at anvende viden i praksis eller af udsigten til en bestemt profession.

Undersøg derfor udbuddet af bacheloruddannelser grundigt, inden du foretager dit uddannelsesvalg. På SDU har vi mange spændende samfundsvidenskabelige bacheloruddannelser at vælge imellem.

Mød SDU

Er du nysgerrig på livet som universitetsstuderende? Så mød os til Åbent Hus eller bliv studerende for en dag. Du kan også møde os på en af de messer, vi deltager i. Måske kommer vi også forbi dit gymnasium. Se mere på Mød SDU
Du kan med fordel læse om at gå fra gymnasieelev til studerende, om studielivet på SDU eller se, hvad de studerende fortæller om studiet.

SDU Kolding

HA - Entreprenørskab og Innovation udbydes på vores campus i Kolding. Læs mere om at studere på SDU Kolding og se videoen.


Søg ind nu!

optagelse.dk

6 gode råd til dit studievalg!

Se dem her

Livet som universitetsstuderende

Læs brochuren