Menu

Erhvervsøkonomi, HA - International Economics and Business Relationships (Bachelor)

  • Denne uddannelse kan læses i Sønderborg
  • Denne uddannelse udbydes på engelsk

Videospot
Derfor skal du vælge SDU's Campus Sønderborg

Videospot
Olga fortæller om uddannelsen

 

 

 

 

 

 

 

Hvad handler HA - International Economics and Business Relationships om?

 

Linjens fokus er på det interkulturelle aspekt i det uddannelsen foregår i et internationalt miljø på SDU i Sønderborg. Du lærer om de grundlæggende erhvervsøkonomiske discipliner som marketing, regnskab, finansiering og organisation, og fagene er vigtige for at du som erhvervsøkonom kan identificere og løse en virksomheds grundlæggende problemstillinger.

Derudover er der specialfag, som på denne linje har fokus på international økonomi, og inter-organisatoriske relationer, som f.eks. strategiske alliancer - på tværs af landegrænser.

Efter du er færdiguddannet har du derfor en unik uddannelse, der gør dig klar til en karriere i erhvervslivet - både i Danmark, men også i resten af verden.

Al undervisning på denne linje foregår på engelsk, og dine studiekammerater kommer fra hele Europa.

Du kan læse mere om uddannelsens opbygning og hvad studerende på linjen har at fortælle.

Flere muligheder under studiet

Du har selv mulighed for at præge din uddannelse mens du læser, så du ender med lige præcis dén profil du godt kunne tænke dig. Du vil som en naturlig del af din uddannelse på HA i Sønderborg booste dine interkulturelle kompetencer, da undervisningen er på engelsk og dine studiekammerater kommer fra hele Europa.

Det er også muligt for dig at tage et semester i udlandet på linjens tredje år og SDU vil gerne hjælpe med at finde det helt rigtige universitet til dig.

Hvis du gerne vil udbygge dit netværk til virksomheder og prøve din teori af i praksis, kan du også vælge at komme i et projektorienteret forløb som en del af dit studie. Faget kan vælges som valgfag og størstedelen af faget foregår ude i en virksomhed, hvor du prøver kræfter med det du skal arbejde med, når du er færdiguddannet.

 

Muligheder efter dit studie på erhvervsøkonomi

Hvis du efter din bacheloruddannelse i erhvervsøkonomi gerne vil læse videre kan du vælge at læse cand.merc.-uddannelsen som er kandidaten i erhvervsøkonomi. Her er der mange forskellige profiler der spænder fra tal, regnskab og analyse til profiler med fokus på entreprenørskab, internationale forhold, HRM og meget mere.

Hvis du ved du skal arbejde i et revisionsfirma kan du også vælge at læse cand.merc.aud.-uddannelsen, som både har fag inden for erhvervsøkonomi og jura. Med denne uddannelse kan du på sigt blive statsautoriseret revisor.

Med en bachelor i erhvervsøkonomi har du direkte adgang til begge videregående uddannelser.

Læs også om jobmulighederne der er, når du har læst en bachelor i erhvervsøkonomi på SDU.

Har du spørgsmål til studiet er du altid velkommen til at kontakte os

Ansøg og adgangskrav

Læs mere om adgangskravene til bachelor i Erhvervsøkonomi, HA - International Economics and Business Relationships og ansøg her.

Ansøg her

Jobmuligheder

Ønsker du at se nærmere på jobmuligheder med uddannelsen? Her kan du se tidligere erhvervsøkonomi-studerende fortælle om deres nuværende job.

Studerende for en dag

Er du også i tvivl om, hvilken uddannelse du skal vælge? Bliv studerende for en dag på én af de samfundsvidenskabelige uddannelser og afprøv dit drømmestudie.

Klik her for mere info

Error while rendering view [CookieWarning].