Studerende for en dag

Som Studerende for en dag har du mulighed for at:

• få et indtryk af studiemiljøet på SDU.
  • følge undervisningen på den uddannelse, du overvejer at søge ind på.
  • blive vist rundt af en studerende, som læser den naturvidenskabelige uddannelse, du er interesseret i.
  • få svar på alle dine spørgsmål. Også de sjove, de pinlige og de indviklede.

Vælger du en naturvidenskabelig uddannelse, tilegner du dig kompetencer, som er efterspurgt i dag og vil være det i lige så mange år, som det er muligt at se ud i fremtiden.

På Det Naturvidenskabelige Fakultet kan du læse Anvendt matematik, Biologi, Biokemi og molekylær biologi, Biomedicin, Datalogi, Farmaci, Fysik, Kemi og Matematik. Du kan blive Studerende for en dag på alle vores uddannelser.

Sådan bliver du Studerende for en dag

Når du tilmelder dig, sammensætter vi et program specielt til dig. Du bliver modtaget af en studerende, som viser dig rundt på campus og svarer på dine spørgsmål om studiet, livet som studerende, studiemiljø, jobmuligheder - og alt det andet, du gerne vil vide, inden du vælger uddannelse.

Som Studerende for en dag følger du undervisningen på den uddannelse, du er interesseret i. Du spiser frokost med den studerende, som viser dig rundt, og får i det hele taget mulighed for at blive klogere på, om studiet er det helt rigtige for dig

Meld dig til i dag

For at få mest ud af dit besøg skal du besøge os i de måneder, hvor der er undervisning. Det er der fra februar til juni og fra september til december.

Tilmeld dig nedenfor, og bliv Studerende for en dag, hvis du er nysgerrig efter at prøve livet som universitetsstuderende.

Kontakt os, hvis du er i tvivl

Du er altid velkommen til at kontakte studievejleder Camilla Gundlach Kromann for at høre mere om Studerende for en dag.

Vi glæder os til at se dig!