Invitation til åbning af Vores museum

Forsknings- og udviklingsprojektet Vores museum bliver skudt i gang med et åbningsarrangement på RAGNAROCK den 17. august

I 2015 faldt finansieringen på plads , siden er en række ansættelser gennemført, projektgruppen har konstitueret sig, og nu bliver det store forsknings- og udviklingsprojekt Vores museum officielt skudt i gang

Hvor/hvornår
Åbningen foregår onsdag 17. august kl. 15-17 på RAGNAROCK - museet for pop, rock og ungdomskultur i Roskilde.

Velkomst ved Iben Bækkelund Jagd, vicedirektør Museumskoncernen ROMU
Præsentation ved Kirsten Drotner, projektleder Vores museum
Åbningstale ved Jesper Hermansen, direktør Slots- og Kulturstyrelsen
Tale ved Ane Hendriksen, direktør VELUX FONDEN
Tale ved Niels Olsen, projektchef Nordea-fonden
Tale ved Brita Brena, professor i museologi Universitetet i Oslo
Danseunderholdning med Per ’Rock’
Reception

Tilmelding til Anne Høgedal: anhoe@sdu.dk

Vores museum er et nationalt forsknings- og udviklingsprojekt om innovativ museumsformidling. Projektet samler forskere fra fem universiteter: Aalborg Universitet, Aarhus Universitet, Syddansk Universitet, Roskilde Universitet og Københavns Universitet, samt otte museer: Danmarks Borgcenter, Limfjordsmuseet, Nordjyllands Historiske Museum, Ragnarock, Randers Kunstmuseum, Skovgaard Museet, Statens Naturhistoriske Museum og Tycho Brahe Planetarium. Projektet undersøger, hvordan danskerne får bedre udbytte af museernes formidling af kulturarv. Projektet er støttet af Nordea-fonden og VELUX FONDEN og løber 2016-2020.

Tilbage til aktuelt
Kontakt

Anne Høgedal, projektkoordinator, T: 65 50 46 66, M: 93 50 72 43, E: anhoe@sdu.dk