Menu

REFLEKS

Redaktionen: 

Nicoline Frost Lerche (kontaktperson)
 
Rikke Friis Bentzon 
 
Lise Thøger Martin 
 
Sif Steward-Ferrer 
email: sifs@sdu.dk
 
VIP repræsentant:
Jesper Lundsfryd Rasmussen
email: jlr@sdu.dk

 

Magasinet er gratis og kan findes i filosofis fagråd, SDU Bibliotek, Studenterhuset, Studiestuen og på avisbordet foran studielederen ved Filosofi.

 

Bidrag skal indsendes til kontaktpersonen og være i overensstemmelse med gældende retningslinjer:

  • Der tages imod alle bidrag med filosofisk relevans
  • Redaktionen forbeholder sig ret til at afvise bidrag eller bede om revideringer efter nærmere gennemlæsning
  • Der ydes ikke vederlag for indsendte bidrag
  • Artikler med titel og overskrifter: max. 12 sider (2400 tegn pr. side inkl. mellemrum)
  • Boganmeldelser med titel og overskrifter: max. 4 sider (2400 tegn pr. side inkl. mellemrum)
  • Debatindlæg med titel og overskrifter: max. 2 sider (2400 tegn pr. side inkl. mellemrum)
  • Konferenceberetninger med titel og overskrifter: max 2 side (2400 tegn pr. side inkl. mellemrum)
  • Afsnit: markeres med linjeskift og eventuelt en underoverskrift (ingen indryk)
  • Sprog: Engelsk og dansk. Alle sprog er tilladt i citater.
  • Referencer/citationsform/litteraturliste: Harvardmodellen.
  • Kommatering: konsekvent kommatering accepteret af sprognævnet.
  • Særlige fagtermer: fremhæves med kursiv, første gang de anvendes.
  • Tekststørrelser: brødtekst 12, overskrift 16, underoverskrifter 14
  • Skrifttype: Times New Roman.
  • Alle bidrag sendes pr. mail i redigerbart filformat (.doc, .docx eller .odt)

 
Du kan følge med i nyt om Refleks på vores facebookside


Liste over bøger til anmeldelse
(opdateret d. 20. April 2016)
Tryk på listen og tjek hvilke bøger Refleks har modtaget til anmeldelse. Hvis du er interesseret i at anmelde en af bøgerne, kan du henvende dig pr. mail til Nicoline Frost Lerche eller banke på Jesper Lundsfryd Rasmussens kontor overfor filosofis fagråd. Bemærk at man må beholde bogen efter man har anmeldt den.


PDF-udgaver af magasinet kan findes her:

 

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen.  Læs mere om cookies

Acceptér cookies