Regler for overførsel af studenterpolitiske midler i 2015

Regler for overførsel af studenterpolitiske midler – gældende fra 1. januar 2015

• Hvis en studenterpolitisk forening har færre midler på deres analysenummer/konto, end de har indvalgte studerende, fylder vi op således, at foreningen har det, der svarer til antallet af indvalgte studerende. Eks.: en studenterforening har 15.000 kr. stående på deres analysenummer, men har 2 indvalgte studerende (2x 15.000 kr.), så får de fyldt op til 30.000 kr.
  • Hvis en studenterpolitisk forening ikke har været aktive 1 år, dvs. ikke brugt af deres studenterpolitiske midler, og har en ophobning af midler, der overstiger det antal indvalgte studerende, foreningen har, trækker vi midler således, at de har det stående, der svarer til antal indvalgte: Eks. En studenterforening har 50.000 kr. stående på deres analysenummer, men har kun 2 indvalgte studerende. Vi trækker midler således, at der kun står 30.000 kr. på deres analysenummer/konto.
  • Hvis en studenterpolitisk forening har flere penge på deres analysenummer/konto, end det der svarer til antallet af indvalgte studerende i foreningen, men foreningen har været aktive det sidste år, får de ikke overført flere midler til deres analysenummer.