Menu

Alumnenetværksdag om offentlig ledelse for MPM og FMOL 2017

Praktiske oplysninger

Dato: Torsdag d. 20. april 2017 kl. 9.30-16.00 - tilmeldingsfrist er torsdag d. 12. april
Sted: SDU i Odense, konferencelokale O100 - lige ved hovedindgangen
Målgruppe: Studerende og dimittender fra Master of Public Management og Master i offentlig ledelse + evt. gæst
Pris: 500 kr. per person inkl. moms

Tilmeld dig her

 

Program

Kl. 9.30

 

Ankomst, rundstykker og kaffe

Kl.  10.00

 

Ledelse i og mellem de mange styringsparadigmer

Oplæggene tager udgangspunkt i bogen "Skiftende styringsparadigmer i den offentlige sektor", der udkommer på DJØF Forlag i juni 2017. Bogen er skrevet af Lotte Bøgh Andersen, Kurt Klaudi Klausen, Jacob Torfing og Carsten Greve, professor ved Department of Business and Politics på CBS.        

 

Kl. 12.00

 

Frokost og netværk

 Kl. 13.00

 

Hvad skal vi forvente af Ledelseskommissionen?

Oplæg og diskussion ved Lotte Bøgh Andersen, Jacob Torfing og Kurt Klaudi Klausen.

 Kl. 14.00

 

Kaffepause

 Kl. 14.15

 

Hvordan bruger vi MED organisationen i ledelsesarbejdet?

Erfaringer, refleksioner og oplæg til debat set fra kommuner og hospitaler ved:

  • Eva Nielsen (MPM 2014) konst. sygeplejefaglig direktør, Sygehus Sønderjylland
  • Inge Paamejer (MPM 2011) implementeringsleder, Holbæk Sygehus
  • Ann-Rose Dahy (MPM 2007), kredschef for Kreds Midtjylland i DSR
  • Michael Bjørn, (MPM 2013), vicedirektør Velfærd – Social, Sundhed & Arbejdsmarked, Assens Kommune
  • Anders Fløjborg(MPM 2009) afdelingsleder i Afdeling for Børn og Familie, Vordingborg Kommune, og formand for ledersektionen i Dansk Socialrådgiverforening

 16.00

 

Tak for i dag

 

 

Bliv medlem af Alumnet

SDU's officielle alumnenetværk for masterstuderende og -dimittender.

Det koster ikke noget

Deltag i alumnenetværksdag om offentlig ledelse

Tilmeld

Artikler om offentlig ledelse

SDU har sat fokus på aktuelle, kritiske temaer, der har betydning for udviklingen af den offentlige sektor.

Læs artikler

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen.  Læs mere om cookies

Acceptér cookies