Menu

Videnskaben i øl. Mød brygmestrene fra SDU og Munkebo Bryghus

For at vand, malt, humle og gær kan blive til øl, skal det gennem en række processer såsom fermentering, formaling og køling. Ved at ændre på ingredienserne og processerne kan man give øllet forskellig karakter og smag.

Det forsker vi i på SDU, og forskere og studerende inviterer inden for til en forklaring af, hvordan kemi, biologi og teknologi spiller sammen i ølbrygningen.

Du kan se nærmere på noget af udstyret til ølbrygning og dufte til råvarerne, og samtidig kan du smage på lidt godt håndbrygget øl.

Ud over lektor Bent Lyager og ølbryggerne fra SDU kan du også møde brygmester Claus Christensen fra Munkebro Bryghus, som samrabejder med forskerne på SDU om udviklingen af det perfekte fynske bryg.

Aktivitetsnr: 55
Aktivitetstype: Mød forskerene og smagsprøver
Aldersgruppe: Voksne
Tid: Lørdag d. 29. april kl. 10:00-16:00
Sted: TEK trappen, 1.sal
Medvirkende: Lektor Bent Lyager,  brygmester Claus Christensen samt ingeniørstuderende

Hvad sker der på Forskningens Døgn i Odense?

Download oversigtskortet og program for dagen (PDF)

Se mere

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen.  Læs mere om cookies

Acceptér cookies