Menu

Praktiske oplysninger

Grønland

Tid og sted

Kurset af holdes den 28. september - 4.oktober 2016 i Grønland 

 

Pris

26.000 kr. ekskl. moms (PU-støtte: 9.100 kr.)
Prisen dækker rejsen og overnatning inkl. morgenmad. Der er ikke inkluderet frokost og aftensmad samt drikkevarer i prisen

 

Tilmelding

Tilmeldingen sker via Mediernes efteruddannelseDu har også mulighed for at tilmelde dig kurset, selvom du ikke er medlem af Pressens Uddannelsesfond. Du skal blot vælge “I arbejde på ikke-PU virksomhed eller selvstændig” i tilmeldingsmodulet.
Tilmeldingsfrist er den 1. juli 2016

 

Afbud

Når du har fået besked om, at du er optaget på et kursus, er din tilmelding bindende. Du kan dog nå at framelde dig uden beregning, inden tilmeldingsfristens udløb. Hvis du melder afbud efter tilmeldingsfristen, fakturerer vi som udgangspunkt det fulde kursusgebyr. Hvis der er venteliste, kan en deltager herfra dog få din plads, og vi nøjes med at opkræve 1.000 kr. ex moms fra dig. Bliver du forhindret i at deltage, og hvis der ikke er venteliste, er du altid velkommen til at overdrage din plads til en kollega. Af hensyn til deltagerbeviset skal vi blot vide det forud for første kursusdag. 
Springer du fra undervejs i kursusforløbet, får du – uanset årsag – ikke refunderet kursusprisen. 

 

Særligt for rejsekurser

Navnet i billetten skal være identisk med navnet i den rejsendes pas. Dette gælder både stavemåde og mellemnavne. Det er af stor vigtighed, at vi modtager de helt korrekte og fuldstændige navne, som de fremstår i deltagernes pas. Vi anbefaler ingen at rejse på billetter med delvis ukorrekte navne, da deltagerne kan blive afvist ved check-in og hermed miste retten til at rejse. Billetten vil ikke kunne refunderes. Ved navneændringer forårsaget af ukorrekt oplyste navne, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr i tillæg til de  øvrige betingelser i tilbuddet.

 

Yderligere information

Jeanette C.I. Kirkegaard
Email jck@sdu.dk
Tlf. 6550 1073

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen.  Læs mere om cookies

Acceptér cookies