Menu

Visum

Som dansk statsborger skal du søge om et ESTA, som giver visumfri indrejse i 90 dage. Vær opmærksom på, at der er særlige krav til udløbsdato på dit pas. Du kan læse mere - og ansøge på udenrigsministeriets hjemmeside her

 

 

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen.  Læs mere om cookies

Acceptér cookies