Menu

Mastersekretariatet

Sekretariatets funktioner:
Undervejs i dit studium vil du ofte få brug for at komme på sekretariatet, som er ansvarlig for afvikling af al undervisning og eksamen samt for information herom. Det er her hold- og eksamenstilmelding registreres, henvendelser til studienævnet samt aflevering af masterprojekt sker. Sekretariatet er altid behjælpelig med råd og vejledning og er således et meget centralt sted for al kontakt.

Placering og vejledende åbningstider:
Sekretariatet er beliggende i mellem indgang S og boghandlen og har fået nogle kontorer stillet til rådighed på Institut for Marketing og Management. Kommer man udefra, er det nemmest at benytte indgang S og holde øje med lokale 131 på venstre hånd. Passér lokalet. Vi sidder bag glasdøren til venstre. Kommer man fra Gydehytten, skal man gå ind på gangen mellem restauranten og boghandlen og dreje til højre, når man er kommet igennem glasgangen.

Åbningstider:

Mandag - fredag 09.00-15.00
Lørdag* 08.00-13.00

* På undervisnings- og eksamensdage. Der vil være en studentermedhjælper til stede, der træffes på mob. 6011 3327.

Bemanding:
Sekretariatsleder:
Søren Land, tlf. 6550 3325, mail soel@sam.sdu.dk

Studiekoordinator på MiJ og MHM:
Bente Haugaard Kristensen, tlf. 6550 9489, mail - bhaugaard@sam.sdu.dk.

Studiekoordinator på MPM:
Britt Pilegaard Thomsen, tlf. 6550 4089 , mail: bth@sam.sdu.dk

Studiekoordinator på FMOL:
Helle Soltau Bach, tlf. 6550 4320, mail hsb@sam.sdu.dk

Studiekoordinator på MBA og MPL:
Lars Hjøllund Jensen, tlf. 6550 3240, mail lah@sam.sdu.dk

Studiekoordinator på MR og MPQM:
Mette Søberg Kristiansen, tlf. 6550 3417, mail msh@sam.sdu.dk

Studiekoordinatorerne dækker hinanden ind. På undervisnings-lørdage vil der være en studentermedhjælp til stede.

Du er altid meget velkommen til at kontakte sekretariatet.

Konstitueret studieleder:
Peter Bro, Center for Journalistik, kan træffes på tlf. 6550 2801 eller mail: ppe@journalism.sdu.dk

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen.  Læs mere om cookies

Acceptér cookies