Software og udlån

Programmer

På "Blackboard" udbydes følgende software til de studerende:

• Maple
  • SPSS
  • AMOS
  • STATA
  • Reference Manager
  • EndNote
  • Logger Pro
  • SAS and JMP
  • Nvivo 10
  • Online Dictionaries
  • Online Tools for students
  • Respondus LockDown Browser
  • SDU Scribble
  • Sophos Antivirus
  • Exam4 software

På "Blackboard" kan du finde softwaren under fanden "My Page", også underfanen "Software". Her ligger der installationsvejledninger til overstående. Hvis der er problemer med at installere softwaren er i velkomne til at kigge ned på Operatørkontoret.

SurveyXact

På nedenstående link kan de studerende selvstændigt gå ind og oprette sig i SurveyXact. Vælg "University of Southern Denmark", og følg instruktionerne.

Udlån

Operatørkontoret udlåner visse programmer til de studerende. For at låne et program, skal du medbringe dit studiekort. Dette tages i pant, indtil programmet tilbageleveres. Udlånstiden er én arbejdsdag.

Det er muligt at låne følgende produkter på Operatørkontoret:

• Arena 11
  • OxMetrics 4

Desuden udleverer vi licenser til

• OrgCon 9

Diktafoner

Herudover stilles der også diktafoner til rådighed for de studerende. For at låne en diktafon, skal du kunne fremvise dit studiekort (dette tages dog ikke i pant). Udlånstiden for diktafoner er 14 dage.