Job på SFEO

SFEO (Det Samfundsvidenskabelige Fakultets Edb Organisation) benytter ofte studentermedhjælpere til forefaldende IT arbejde. Arbejdsområder kan være alt lige fra software (Microsoft Office og lign.) og hardware (fx værkstedsopgaver) til programmering og udvikling. Det kan være en fordel at have kendskab til fagområderne inden for samfundsvidenskab, dog er dette ikke et krav.

Har du kundskab inden for IT og kunne du godt tænke dig at blive kontaktet, når vi har ledige stillinger, så kan du indsende eller aflevere en ansøgning til os.

Ansøgninger bør indeholde

• Informationer om dig som person.
  • Relevante oplysninger om kvalifikationer og evner inden for IT.
  • Studieretning og forventet resterende studietid.

Ansøgninger kan adresseres til:

Syddansk Universitet
Operatørkontoret, SFEO
Campusvej 55
5230 Odense M

Eller på email til: operator@samnet.sdu.dk