Operatørkontoret

Generelt

Operatørkontorets primære opgaver består i at servicere de studerende og vedligeholde terminalrummene.

Derudover stiller vi diverse softwarepakker, diktafoner og lign. til rådighed for de studerende.

Hvis du vil vide mere om Operatørkontoret eller har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os.

HUSK altid at holde dig opdateret med denne side, da der løbende vil være opdaterede meddelelser! (- Ja, vi prøver!)

KONTAKT: +6550 3339

Nyt i forbindelse med printere

Det er nu muligt at købe prints online. Dette sker på siden http://print.sdu.dk.