Diplom i bioteknologi, procesteknologi og kemi

• Denne uddannelse kan læses i Odense

Uddannelsen er en efteruddannelse for medarbejdere, der arbejder i fødevareindustrien, den mikrobiologiske og bioteknologiske industri, medicinalindustrien, den kemiske industri, miljøområdet, m.fl.

Deltagerne kan f.eks. være laboranter, teknikere (laboratorie-, levnedsmiddel-, mejeri-), bioanalytikere, ingeniører (kemiingeniører, der vil opdatere deres viden, eller andre ingeniører, som har brug for viden på området), eller biologer, som ønsker at få en mere erhvervsorienteret, teknisk profil.

Diplomuddannelsen i bioteknologi, procesteknologi og kemi er en efteruddannelse, der gennemføres i et tæt samarbejde mellem Syddansk Universitet, Professionshøjskolen Metropol og Erhvervsakademi Sjælland, Campus Roskilde.

Informationer om litteratur, studiestart og undervisningskalender mv. finder du under Information til... - din uddannelse - Diplom i bioteknologi, procesteknologi og kemi.