Presserummet

Gydehutten_770x330

Er du journalist og søger du en forsker inden for et bestemt stofområde, er du velkommen til at kontakte SDU Kommunikation.

Du kan ringe på vores pressetelefon: 65 50 27 00.

Har du et presserende behov for hjælp uden for vores normale åbningstid; hverdage mellem kl. 8 og 15.30, er du velkommen til at sende en SMS til mobil: 93 50 72 16, hvor du forklarer dit ærinde.

Vi vil herefter kontakte dig.

Vi har også en fælles mailadresse: presse@sdu.dk

Under Pressefotos kan du hente fotos af universitetets rektor, prorektor, direktør samt dekaner. Der er også fotos af universitetet.

Under Ekspertlister kan du finde universitetets eksperter inden for forskellige aktuelle områder.

Følg også med i Nyhederne her på SDU's hjemmeside eller hent Ny Viden, som er universitetets officielle blad, der bringer de nyeste forskningsresultater i øjenhøjde med almindelige læsere.

SDU's fem fakulteter har alle en pressemedarbejder, som du også kan kontakte: